Játssz velünk, és nyerj mozijegyet!
Játssz velünk, és nyerj mozijegyet!

A Transformers: Az utolsó lovag című film premier előtti, 3D-s vetítésére szóló páros belépőkért indított játékunk lezárult! A szerencsés nyertesek:

KAZ KRIZTA
KESZTHELYI MÁRTON
Pótnyertes: Schneider Ági
MAGI GÉZAGRATULÁLUNK!

ELŐZMÉNYEK, A JÁTÉK:

Ott akarsz lenni a Transformers: Az utolsó lovag premier előtti, 3D-s vetítésén június 21-én 20 órakor az Arénában? Küldj helyes választ a jatek@tv2.hu e-mail címre, és nyerd meg a 3 páros belépő egyikét! 

A kérdés: Hogy hívják az autobotok fővezérét?

A válaszokat a jatek@tv2.hu e-mail címre várjuk június 16. (péntek) 12 óráig. 

A játékszabályokért görgess lejjebb! 

Készülj a premierre nálunk, hisz ha péntek este, akkor Transformers-filmek a Mozi+-on! Éld át újra az első négy rész legizgalmasabb pillanatait június 16-tól minden pénteken 21 órától! 


Nyerj páros mozijegye(ke)t!

A játékszabály:

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2017.06.12-től 2017.06.16. 12:00-ig.

A nyeremény:
3 darab páros belépőjegy a Transformers: Az utolsó lovag június 21-én, 20 órakor kezdődő premier előtti vetítésére.

Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt eleget tesznek a felhívásban foglaltaknak.

Sorsolás:
A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a felhívásban foglaltaknak eleget tesznek . 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a játék lezárását követően a csatorna hivatalos weboldalán tesszük közzé.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel.

A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.

A TV2 a nyeremény átvételről e-mailben tájékoztatja.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
Amennyiben a nyertes 2017.06.19-én 10.00 óráig nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából.

További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.
A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2017. június 12. 10:52

Címkék:
játék Transformers
Kapcsolódó


Speciális alakulat - április 23., 19.00
Az igazság mecénása - A feloldozás - április...
Hanna - Gyilkos természet - április 26., 21.00
A csontember - április 24., 21.00


© 2018 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat

POWERED BY NEOPORT CORE CMS