Szemtől szemben - március 25., szombat 23.00
Ajánló - Szereplők: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore, Ashley Judd, Natalie Portman

A szenvedélyes, ám kiváló Los Angeles-i zsaru, Hanna napok óta üldözi a bűnözők felső kasztjába tartozó, s eddig elfoghatatlannak tartott betörőkirályt, McCauley-t és bandáját. A két férfi a társadalom két ellentétes oldalán áll, ám néhány dologban hasonlítanak egymáshoz: mindketten "mesterségük" legjobbjai és mindketten a saját maguk alkotta törvények szerint élnek. Egyik nap Hanna - szokásos megfigyelői munkája közben - odamegy McCauley kocsijához, és meghívja őt egy kávéra. Beszélgetésük során kiderül, habár ellenségek, mégis ez a különös találkozás a bizonyíték számukra, hogy sokkal inkább megértik egymást, mint közelinek hitt barátaik, feleségük, barátnőjük. Másnap azonban folytatódnak a hétköznapok. A rendőr otthon a harmadik házasságáért küzd, az örök agglegény McCauley - életében először - szerelmes lesz, kettejük rabló-pandúr játszmája pedig folytatódik... A két méltán világhírű színész Robert De Niro és Al Pacino fantasztikus jutalomjátéka igazi filmes csemegét ígér a nézőknek!

Rendező: Michael Mann

Korhatár: 15


Korhatár: 15 éven aluliak számára nem ajánlott

A hatályos jogszabályok alapján a kiskorúakra káros elemeket tartalmazó tartalom esetén az alábbi linket javasoljuk felhasználóinknak:
A Norton Family szűrőszoftver, elérhetősége:
Nortonlinefamily.norton.com/familysafety
Norton Family Telepítési Útmutató

A Dolphin Knight szűrőszoftver, elérhetősége:
dolphinknight.com/hu/

A szűrőprogrammal megakadályozhatják, hogy hasonló tartalmakhoz számítógépről kiskorúak ne férhessenek hozzá.

A Mozi+ filmcsatorna az egész családnak nyújt szórakozást tematikus napokkal és idősávokkal, a nap 24 órájában. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek. A Mozi+ célja, hogy a filmkedvelők első számú választása ez a csatorna legyen.


2017. március 20. 4:55

Címkék:
15 ajánló akciófilm al pacino Ashley Judd Jon Voight Michael Mann Natalie Portman Robert De Niro Tom Sizemore Val Kilmer
Kapcsolódó


Herkules legendája - szeptember 22., péntek...
Derült égből fasírt 2. - A második fogás -...
A fekete ruhás nő 2. - A halál angyala -...
Száguldó erőd - szeptember 14., csütörtök...


© 2017 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat

POWERED BY NEOPORT CORE CMS