Ők nyerték a Gru 3-ra szóló páros mozijegyeket!
Ők nyerték a Gru 3-ra szóló páros mozijegyeket!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok, a Mozi+ által támogatott Gru 3. premier előtti, 3D-s vetítésére szóló páros belépőket kisorsoltuk. 

A nyertesek:  Schneider Ágnes, Drága István, Tóth Vivien.
1. pótnyertes: Krizbai Éva, 2. pótnyertes: Mudri Viktória

A nyeremény:  páros belépőjegy a Gru 3. június 27-én, 18.00 órakor kezdődő premier előtti vetítésére.

Gratulálunk! 

Előzmények, a játék

Szeretnél ott lenni a Mozi+ által támogatott Gru 3. premier előtti, 3D-s vetítésén június 27-én 18.00 órakor a Cinema City Arénában? Ha igen, akkor nyerd meg 3 páros belépőjegyünk egyikét!
Mit kell tenned, hogy eséllyel indulj? Regisztrálj hírlevelünkre vagy frissítsd adataidat: itt, 2017. június 15. és 2017. június 21. között. Sorsolás és nyertesek közzététele: június 22.
Kattints ide és nézz bele a filmbe már most!
Gördíts a játékszabályért!

gru3_INSTA.jpg

A játékszabály:

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama: június 15 – 21. között.
Sorsolás: 2017.06.22-én
A szerencsés nyertesek névsorát június 22-én 12.00 órakor tesszük közzé a tv2csoport.hu/moziplusz weboldalon.

A nyeremény:
3 darab páros belépőjegy a Gru 3. június 27-én, 18.00 órakor kezdődő premier előtti vetítésére.

Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik az akció időtartama alatt regisztráltak a TV2 hírlevelére vagy frissítették adataikat a regisztrációs űrlapon..

Sorsolás:

A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a felhívásban foglaltaknak eleget tesznek. 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a játék lezárását követően a csatorna hivatalos weboldalán tesszük közzé.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel, és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt biztosítja.

A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A TV2 a nyertest a nyeremény átvételről e-mailben tájékoztatja.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
Amennyiben a nyertes 2017.06.23-án 12.00 óráig nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől és a pótnyertest értesítjük.

A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából.. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a TV2 megbízásából eljáró adatfeldolgozó (Reach Media Kft., székhely: 1036 Budapest, Lajos utca 118-120; cégjegyzékszám: 01-09-565272) megismeri a résztvevők személyes adatait.

A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli. A résztvevők a hírlevélre történő regisztrációval automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:

A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.


2017. június 14. 12:58

Címkék:
gru3
Kapcsolódó


Szólít a szörny - június 30., szombat, 18.50
Avatar - március 25., 18.40
Halálfutam - február 5., 21.00
Wasabi - Mar, mint a mustár - február 16., 21.00


© 2018 TV2 Zrt. Impresszum Adatkezelési szabályzat felhasználói szabályzat Kereskedelmi információk

POWERED BY NEOPORT CORE CMS